Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Scooterrijdster gewond bij ongeval Heinkenszand

Toegevoegd: 15-06-2024, 16.06 uur
De scooterrijdster is naar het ziekenhuis gebracht.
De scooterrijdster is naar het ziekenhuis gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - Een scooterrijdster is zaterdagmiddag gewond geraakt toen ze in Heinkenszand in botsing kwam met een auto. Dat gebeurde op de Stelleweg.

Nabij het viaduct Gosvazze verliet rond 14.55 uur een auto een uitrit. Hierbij ontstond volgens een woordvoerster van de politie een botsing met de scooterrijdster. Een rapid responder van de ambulancedienst heeft zich over het slachtoffer ontfermd. Handhavers van de gemeente Borsele verleenden hierbij assistentie.

Een ambulanceteam is ter plekke gekomen om de gewonde over te brengen naar een ziekenhuis. De scooter van het slachtoffer is in de omgeving gestald. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren