Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Surfer al urenlang vermist op Grevelingenmeer Bruinisse

Toegevoegd: 15-06-2024, 20.04 uur - Update: 15-06-2024, 20.33 uur
Door: Roland de Jong

BRUINISSE - Op het Grevelingenmeer wordt al urenlang gezocht naar een vermiste surfer. Een deel van zijn uitrusting is terecht, de man zelf is nog spoorloos.

De hulpdiensten kregen rond 17.10 uur de zorgwekkende melding dat surfuitrusting was gevonden, maar dat van de eigenaar geen spoor was. Hierop werden de Ouddorpse KNRM-reddingboot Griend en de op vliegveld Midden-Zeeland in Arnemuiden gestationeerde Kustwachthelikopter gevraagd een zoekactie te starten. Ook de politie werd op pad gestuurd.

Rond 17.45 uur werden extra hulpverleners opgeroepen. Onder meer de snelle reddings- en bergingsboot Mistral, de brandweerboot Scaldis en een politiehelikopter kwamen in actie. Inmiddels is het zoeken door de beide helikopters gestopt. Mogelijk wordt later nog verder gezocht vanuit de lucht. Vanaf het water en vanaf de wal wordt nog wel gezocht. Inmiddels heeft ook het politievaartuig P86 zich bij de zoekende eenheden gevoegd. 

De familie van de vermiste man is op de hoogte.

Later meer

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren