Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrouw slaat agente bij aanhouding op station Goes

Toegevoegd: 16-06-2024, 10.37 uur
Vrouw slaat agente bij aanhouding op station Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Een 37-jarige vrouw uit het Gelderse Warnsveld is zaterdagmiddagaangehouden omdat zij voor overlast zorgde op het treinstation in Goes. De vrouw sloeg een agente en uitte beledigingen.

Rond 14.45 uur werden politieagenten naar het station gestuurd omdat daar een man en een vrouw op het spoor zouden lopen. Toen de dienders ter plekke kwamen, bleken de twee inmiddels van het spoor af te zijn. Het duo was nog wel aanwezig en de politie startte een gesprek. Toen agenten bezig waren om gegevens te checken, liep de vrouw weg en stapte zij in een trein.

"De vrouw werd uit de trein gehaald en sloeg hierbij een agente hard op haar arm", zo vertelt de politie vanochtend. De agente liep licht letsel op en besloten werd de vrouw aan te houden. Zij verzette zich echter, spuugde en riep allerlei scheldwoorden richting de agenten. Uiteindelijk kon de Gelderse alsnog worden ingerekend. Ze is overgebracht naar een cel voor verhoor.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
yep (17-6-2024 om 18:59)
spugen , is ongekend minderwaardig, hoort wel thuis in Bepaalde culturen, Helaas
Jac (16-6-2024 om 17:11)
Waarom vertoon je zulk gedrag.... Tenzij je doel is om aangehouden te worden is dit gedrag totaal zinloos.
job (16-6-2024 om 13:46)
En nu wordt seroxat eindelijk verboden na zoveelste geweldsincident? Oh het gepeupel wil liever vierendeling dan kennis en aanpak oorzaak.
Michel (16-6-2024 om 12:54)
Volgende keer, gelijk de lat erover. Niet te flauw doen met zulke ASO'S
Jacob (16-6-2024 om 11:53)
En nu te poot naar huis. Op zulke aso lui zitten we niet te wachten
Miriam (16-6-2024 om 10:56)
Ze dacht de wereld is van mij
Cookie-instellingen beheren