Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Drie bestuurders betrapt op rijden onder invloed

Toegevoegd: 16-06-2024, 10.44 uur
Drie bestuurders betrapt op rijden onder invloed
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In de nacht van zaterdag op zondag heeft de politie drie personen betrapt op het rijden onder invloed van alcohol en/of drugs. Twee van hen moesten hun rijbewijs inleveren.

Rond 00.25 uur zagen surveillerende agenten op de Westmede in Middelburg een auto over een voetpad rijden. Uit de blaas- en speekseltest bleek dat de 43-jarige bestuurder uit Middelburg onder invloed van alcohol en drugs achter het stuur zat. Op het politiebureau werd een bloedproef afgenomen. De man kreeg een rijverbod en zijn rijbewijs is ingevorderd.

Op de Buitenhaven in Terneuzen controleerden agenten omstreeks 01.55 uur een automobilist. De indicatieve speekseltest gaf een positief resultaat op drugsgebruik. Na de afname van een bloedtest en het afleggen van een verklaring op het politiebureau, mocht de 38-jarige man met een rijverbod op zak weer naar huis.

Een 20-jarige scooterrijdster liep op het Sportpad in Vlissingen tegen de lamp. Zij had een glaasje te veel op. Haar (bromfiets)rijbewijs is ingenomen. Ook kreeg zij een rijverbod, zo meldt de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een Zeeuw (16-6-2024 om 19:18)
Goed bezig, pakt zoveel mogelijk rijbewijs af scheelt files in zeeland daarnaast alles voor de goede verkeersveiligheid inplaats van dit soort weg misbruik welke niet geoorloofd is bij de wetten en regels!
Paul Bartlett (16-6-2024 om 19:04)
Rijbewijs nooit meer teruggeven! Idioten.
bram goeree (16-6-2024 om 14:06)
dit is het topje van de ijsberg .de laatste tijd worden er weer zoveel gepakt met alcohol of drugs op achter het stuur .wanneer worden er nu eens ''echte'' straffen uitgedeeld .want deze combinatie is levensgevaarlijk vind ik .de straffen van nu schrikken niet af gezien de toename
Jaap (16-6-2024 om 12:14)
Weer eens drie voorbeelden van de vele “parels” die onze provincie “rijk” is.
Cookie-instellingen beheren