Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Brandweer doet metingen bij Aldi Middelburg

Toegevoegd: 16-06-2024, 12.36 uur - Update: 17-06-2024, 22.26 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De brandweer is zondagochtend uitgerukt nadat was gemeld dat bij een supermarkt in Middelburg mogelijk een gevaarlijke stof vrijkwam.

De hulpdiensten werden rond 11.20 uur naar de Aldi-supermarkt aan de Euromarkt in de wijk Griffioen gestuurd nadat een CO2-melder af was gegaan. De winkel was op dat moment zo’n 20 minuten geopend voor het publiek. Toen de brandweer arriveerde, was de winkel al volledig ontruimd.

De verkenningseenheid van de brandweer Zoutelande heeft in het winkelpand metingen gedaan. In afwachting van de uitkomst daarvan moest de winkel tijdelijk dicht. Rond 12.20 kon de brandweer weer vertrekken. Er werden geen afwijkende waardes gemeten, zo meldt de brandweer. De winkel moest nog wel enige tijd gesloten blijven. Inmiddels is de Aldi weer volledig geopend.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (16-6-2024 om 13:24)
De laatste weken was er steeds lekkage bij de koelvitrine voor groente en vlees. Natte vloer, duidelijk niet in orde.
Cookie-instellingen beheren