Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Marechaussee neemt rijbewijs drankrijder in

Toegevoegd: 16-06-2024, 13.07 uur
Marechaussee neemt rijbewijs drankrijder in
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

RILLAND - Marechaussees van de brigade Scheldestromen hebben zaterdagavond bij Rilland iemand betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

De Koninklijke Marechaussee controleerde een bestuurder nadat deze van de snelweg A58 was gehaald. Een ademanalyse wees uit dat de persoon in kwestie veel meer had gedronken dan is toegestaan.

Het rijbewijs van de bestuurder is ingenomen, zo meldt de Marechaussee.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (17-6-2024 om 16:56)
@Nobel Ja, ja.
Nobel (16-6-2024 om 17:56)
Lang geleden werden de bussen met melk bij de boer opgehaald door een vrachtauto van de melkfabriek. De chauffeur die tevens belader was zwiepte dan een flink aantal volle bussen melk op de eigenlijk veel te hoge vrachtwagen. Deze man werd de melkrijder genoemd, een eervol en zwaar beroep. Drankrijder wekt de verwachting van iemand die grote hoeveelheden drank vervoerd van fabriek naar drankhandel of kroeg. Niets is minder waar, de betreffende persoon vervoerd helemaal niets en is gewoon een dronken bestuurder ! Veel duidelijker ook toch ?
Cookie-instellingen beheren