Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dode en twee gewonden bij ongeluk N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 17-06-2024, 13.53 uur - Update: 17-06-2024, 15.51 uur
Door: Roland de Jong

SEROOSKERKE (W) - Het ernstige ongeluk op de N57 bij Serooskerke (W) vanmiddag heeft één leven geëist. Twee personen zijn gewond geraakt. Dat heeft de politie zojuist bekendgemaakt.

Door onbekende oorzaak kwamen rond 12.40 uur een lijnbus van Connexxion en een personenauto met elkaar in botsing. Door de aanrijding belandde de bus half in een droge sloot. In de lijnbus zaten naar schatting tussen de 10 en de 15 personen. “We hebben de deur van de bus opengebroken. De inzittenden zijn één voor één uit de bus gehaald”, aldus een woordvoerder van de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ).

Volgens de politie is een 57-jarige vrouw uit Serooskerke (W) om het leven gekomen. De vrouw zat in de personenauto. Twee personen raakten gewond. Ambulancemedewerkers hebben zich over de slachtoffers ontfermd. De opgeroepem Amsterdamse traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen.

Vanwege de botsing is de N57 ter plekke in beide richtingen afgesloten. De politie is ter plaatse bezig met sporenonderzoek om de toedracht van de aanrijding vast te stellen. Richting Middelburg kan omleidingsroute U39 gevolgd worden. Richting Vrouwenpolder kunt u route U40 nemen. Hoe lang de afsluiting gaat duren, is nog niet duidelijk.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren