Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

'Politiemedewerkster' gebruikt babbeltruc in Tholen

Toegevoegd: 17-06-2024, 15.40 uur
'Politiemedewerkster' gebruikt babbeltruc in Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - De politie doet onderzoek naar een babbeltruc in Tholen. Vrijdagavond deed iemand zich telefonisch voor als politiemedewerker en vervolgens werd geprobeerd waardevolle goederen en geld te ontvreemden.

De oplichter in kwestie bezocht tussen 19.00 en 21.00 uur een woning aan de Meanderlaan. Volgens de politie was de dader een vrouw van tussen de 15 en 25 jaar oud. Ze had een slank posuut en was circa 1.75 meter lang. De vrouw had halflang tot lang (mogelijk krullend) haar. Ze droeg een blauwe spijkerbroek en een donker vest met capuchon.

De politie zoekt mensen die de persoon in kwestie of eventuele andere verdachte personen of voertuigen hebben gezien. Ook eventuele camerabeelden zijn welkom. Mensen die zelf ook (telefonisch) benaderd zijn, worden gevraagd contact op te nemen met de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jan (17-6-2024 om 16:52)
Paar weken geleden ook al, toen in de Dalemhof Tholen. Gelukkig toen net niet gelukt. Alert blijven en blijven waarschuwen er niet in te trappen.
Cookie-instellingen beheren