Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Getuigen gezocht van dodelijk ongeval N57 Serooskerke (W)

Toegevoegd: 17-06-2024, 17.02 uur
De politie zoekt getuigen die de vrouw in haar witte Ford Ka hebben zien rijden.
De politie zoekt getuigen die de vrouw in haar witte Ford Ka hebben zien rijden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (W) – De politie doet onderzoek naar het ongeval op de N57 bij Serooskerke waar vanmiddag een vrouw overleed. De politie zoekt getuigen.

Diverse hulpdiensten werden aan het begin van de middag opgeroepen voor een botsing tussen een lijnbus en een Ford Ka. Door onbekende oorzaak had er een frontale botsing tussen de beide voertuigen plaatsgevonden. De bus belandde in een greppel.

Ter plaatse bleek de bestuurster van de Ford Ka alreeds te zijn overleden. Hierop heeft de politie een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval. Medewerkers van Forensische Opsporing Verkeer hebben alles vastgelegd. Daarnaast is de politie op zoek naar getuigen die de vrouw hebben zien rijden. Zij kunnen zich melden via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
S (18-6-2024 om 19:06)
Wat erg dat zoveel mensen gelijk denken dat dit vreselijke ongeluk door het gebruik van de telefoon komt! Denk eens aan de nabestaanden van deze mevrouw. En houd je aannames voor je totdat er meer duidelijk is. Heel veel sterkte voor de nabestaanden.
Cynthia (18-6-2024 om 14:14)
Veel bestuurders worden "onwel" als ze kijken op whatsapp lijkt het.... Zoveel mensen zijn met andere dingen bezig dan autorijden, letten niet op de weg voor hun, hun auto trekt naar links of rechts en voor ze het weten zitten ze op een tegenligger of de vangrail. Volgens politie is het dan: Misschien onwel. Nee, ze moeten die rottelefoon eens wegleggen en niet gebruiken tijdens het autorijden!!!
EM (18-6-2024 om 11:13)
Heel verdrietig dit. Sterkte voor de nabestaanden. Levensgevaarlijke weg! Zelf ook een keer 4e in een kettingbotsing ter hoogte van dit ongeluk. En al veel ongelukken nadien ook gebeurd.
bianca (18-6-2024 om 09:29)
Zeer triest ongeluk. Veel sterkte voor alle betrokken en de families. Mensen let alstublieft op je rij gedrag en doe ook geen andere dingen als je aan het rijden bent. Het is een waarschuwing voor iedereen . Ik beschuldig niemand in dit geval daar van maar helaas gebeurt het al te vaak..
Arthur (18-6-2024 om 07:11)
De auto is op de verkeerde weghelft gekomen botste tegen een bus op, einde verhaal. Ik hou persoonlijk van het leven. Sterkte voor de nabestaanden.
Sara (17-6-2024 om 23:18)
@Peter misschien raadzaam dat bestuurders zich bezig houden met besturen van het voertuig en de verkeersregels. En hun gedrag in het verkeer aanpassen Dat lijkt me beter dan overal maar betonnen middenrails te plaatsen. Ik zeg niet dat dit de oorzaak van dit tragische ongeluk is!! Voordat iedereen weer uit z'n dak schiet. De oorzaak is op dit moment nog niet bekend. Heel veel sterkte voor alle betrokkenen bij dit tragische ongeluk.
Cookie-instellingen beheren