Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (31) rijdt met ruim 1000 Ug/L in adem door Middelburg

Toegevoegd: 17-06-2024, 17.15 uur
Man (31) rijdt met ruim 1000 Ug/L in adem door Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft zondagavond een bestuurder uit Middelburg betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

De politie zag omstreeks 23.30 uur een bestuurder  van 31 jaar rijden. De man viel op omdat hij “de bochten niet meer goed kon nemen”. De  politie hield de man staande op de Looierssingel om hem te onderwerpen aan een blaastest. Hieruit bleek hij teveel gedronken te hebben.

De man is aangehouden en moest op het bureau een verklaring afleggen en er werd een ademanalyse afgenomen. Dit resulteerde in 1015 Ug/L.

De politie laat desgevraagd weten niet te weten wat de verdere gevolgen zijn voor meneer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (18-6-2024 om 12:23)
AJonkers Vanwaar die obsessie om auto's door de shredder te halen. Wanneer ze in beslag zijn genomen en niet worden teruggegeven door Domeinen Roerende Zaken (DRZ) laten verkopen, heeft de schatkist er ook iets aan. Medogenloos straffen ?? Bedenkelijke opmerking.
Ineke (18-6-2024 om 08:48)
Het zijn niet de rechters die de straf bepalen. In het wetboek staan max en minimum straffen die ze mogen eisen. Het wetboek moet dus aangepast worden. Ook bij overige delicten overigens.
Jaja (18-6-2024 om 08:31)
De gevolgen zijn op zijn minst een ema cursus icm een boete, en minstens 14 dagen rijbewijs kwijt. Als dit de eerste keer is dan. Anders kan hij een traject gaan volgen van een paar jaar met bloedproeven die hij zelf mag betalen. Een oud collega van mij heeft een dergelijk traject ook 'mogen' volgen.
Ad Jonkers (17-6-2024 om 20:10)
"De gevolgen"? Hopelijk voorgoed inleveren van zijn rijbewijs en auto in de shredder. Met een dergelijk percentage is een automobilist een potentiële moordenaar. Geen greintje medelijden mee. Hard en meedogenloos straffen!
bram goeree (17-6-2024 om 20:02)
De politie laat desgevraagd weten niet te weten wat de verdere gevolgen zijn voor meneer .als het aan de softe rechters ligt dan mag hij over een paar dagen weer rijden .denk ik .drank en rijden , levensgevaarlijk gedrag
Rene (17-6-2024 om 18:07)
Als je zoveel gedronken heb,rijbewijs voor leven inleveren
Cookie-instellingen beheren