Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Wielrenner gewond bij ongeval Hoek

Toegevoegd: 17-06-2024, 19.39 uur
Voor zover bekend is er één wielrenner gewond geraakt.
Voor zover bekend is er één wielrenner gewond geraakt.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

HOEK – Een wielrenner is aan het begin van de avond gewond geraakt bij een aanrijding in Hoek. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Het ongeval werd omstreeks 18.50 uur gemeld op het fietspad langs de Herbert H. Dowweg in Hoek. Door onbekende oorzaak waren twee wielrenners en een fietser met elkaar in botsing gekomen.

Voor zover bekend is één van de wielrenners met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de overige betrokkenen gehoord.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (19-6-2024 om 10:51)
@Lentezon Ik ga vandaag op mijn racefiets fietsen in het gewone verkeer. Als e-bikes, pedelecs, fatbikes en niet te vergeten auto's dat mogen waarom zou ik dat niet mogen. Tot nu toe 35 jaar ongelukvrij gereden !
Lentezon (18-6-2024 om 23:23)
Wielrenners horen niet thuis in het gewone verkeer! Wil je racen.op je fiets? Doe dat dan op een speciaal parcour waar dat voor bestemd is, dus niet in het gewone verkeer aub!!
John (18-6-2024 om 08:19)
Onbekende oorzaak? Fietser zwalkt over de weg en raakt wielrenners.Zou ook zomaar kunnen.
Fietser (17-6-2024 om 20:16)
Onbekende oorzaak? Wielrenners raakt fietser.
Cookie-instellingen beheren