Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Mannen vallen vrouw lastig in café, twee arrestaties

Toegevoegd: 18-06-2024, 09.11 uur
Mannen vallen vrouw lastig in café, twee arrestaties
© Foto: HVZeeland.nl
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een café in Middelburg is dit weekeinde een vrouw lastig gevallen door een groepje mannen. Zij werden later door de politie verzocht het centrum te verlaten maar twee van hen deden dat niet en werden daarom aangehouden.

Het voorval speelde zich volgens de politie in de nacht van zaterdag op zondag af in café Seventy Seven aan de Markt. In de horecagelegenheid werd een vrouw lastig gevallen door drie mannen. Een getuige meldde dit bij de politie. Toen de mannen even later werden aangetroffen, werden zij gevorderd het stadscentrum te verlaten.

"Dezelfde nacht bleek dat twee mannen toch terug waren gekomen. Zij voldeden niet aan de vordering en werden aangehouden", zo meldt de politie. Mensen die iets hebben gezien van het voorval in het café en mensen die zelf ongewenst zijn aangeraakt, kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ditjes en datjes (18-6-2024 om 21:04)
@ mijn mening ahha gotsie wil jij zo graag met je vingertje wijzen?
Peter (18-6-2024 om 14:25)
Hoppa opsluiten. Prima opgelost.
Mijn mening (18-6-2024 om 13:04)
En wek soort "mannen" waren dat?? Laf volk zonder respect voor vrouwen.
henky (18-6-2024 om 12:50)
Dan ben je toch wel één klootzak om met zijn drie één vrouw lastig te vallen ,stoer hoor !!
Cookie-instellingen beheren