Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Botsing auto-scooter Dorpsstraat Oostkapelle

Toegevoegd: 18-06-2024, 09.42 uur
De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen.
De politie heeft van beide betrokkenen een verklaring opgenomen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

OOSTKAPELLE – Bij een botsing tussen een auto en een scooter onder de kerk van Oostkapelle zijn vanmorgen twee personen medisch onderzocht.

De politie, handhavers van gemeente Veere en de ambulancedienst werden dinsdagmorgen opgeroepen voor een ongeval op de Dorpsstraat in Oostkapelle. Ter plaatse bleek er een botsing te hebben plaatsgevonden tussen een scooterbestuurder en een automobiliste.

Beide betrokkenen zijn onderzocht door het ambulancepersoneel. De politie heeft van de betrokkenen een verklaring opgenomen.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (19-6-2024 om 06:50)
Bijzonder om de reacties te lezen. Ik ben degene die is aangereden. Ik stond stil om voorrang te verlenen. Niet op een fatbike, maar op een scooter. Veel pijn, maar geen breuken. Mevrouw die mij aanreed zal ook geschrokken zijn. Telefoonnummers zijn door de politie uitgewisseld. Zij zal mij hopelijk snel bellen. Hartelijke dank aan de mensen van de huisartspost, ambulance, politie, brandweer en de Veerse BOA’s. Iedereen een veilige dag toegewenst!
awijnbelt (18-6-2024 om 18:39)
weer een fatbike
Andy wijnbelt (18-6-2024 om 16:49)
weer een fatbike
Peter (18-6-2024 om 13:22)
Emergo@ Zoals ik de raadsvergadering hoorde zal het de gemeente Veere een worst zijn of er doden of gewonden vallen. Grijpskerke, Aagtekerke en Oostkapelle hebben gelijk. Als er Domburg op staat mag het alles kosten voor de verkeersveiligheid. Nu mag het niets kosten. Zolang het materiële schade is nemen wij als gemeente geen actie. Aldus de letterlijke stelling die avond. Dus niet erg. Als je de kaart ziet van ongevallen en statistieken van VVN heeft Oostkapelle een probleem met fiets en verkeersveiligheid. En dat beaam ik als ik door dat dorp fiets. Veel Gevaarlijke en onveilige wegen. Van Molenweg via Dorpstraat tot aan het strand. Dit was wachten op. En zo nog een paar wegen. Daar is het ook wachten tot. Helaas.
Emergo (18-6-2024 om 12:17)
@P Ik zou zeggen, verklaar je nader.
Peter (18-6-2024 om 10:38)
Ach volgens de gemeente Veere is dit niet erg.
Cookie-instellingen beheren