Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder aangehouden bij kettingbotsing Middelburg

Toegevoegd: 18-06-2024, 14.38 uur
De bestuurder van het achterste voertuig is aangehouden na een positieve drugstest.
De bestuurder van het achterste voertuig is aangehouden na een positieve drugstest.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

MIDDELBURG – De politie heeft dinsdagmiddag een bestuurder aangehouden die betrokken was bij een ongeval op de Schroeweg in Middelburg. Bij het ongeval raakte niemand gewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 13.45 uur op de Schroeweg. Door nog onbekende oorzaak reden drie personenauto’s achterop elkaar. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

Na een medische controle bleek dat er niemand gewond was geraakt. Bij een alcohol- en drugstest testte de bestuurder van het achterste voertuig positief. De jongeman is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed van drugs. Nader bloedonderzoek moet uitwijzen om welke soort drugs en welke hoeveelheid het gaat. De resultaten kunnen enkele dagen op zich laten wachten

Twee auto’s liepen forse schade op en moesten worden afgesleept door bergingsbedrijf Kuzee. De weg was gedeeltelijk afgezet.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Middelburger (19-6-2024 om 08:14)
@ Michelle, Hoezo overdrijven? Tramadol is een wettelijk middel maar valt onder de opiaten. Je mag ermee de weg op, maar pas na 2 weken gebruik. Als je een test doet slaat deze wel positief uit op opiaten en een bloedonderzoek wijst dat uit dat het geen 'drugs' is maar medicijnen. Zo heb je meerdere medicijnen, je hebt er zelfs een website voor.
Rene (19-6-2024 om 06:15)
@Michelle, in tegenstelling tot een alcoholtest, geeft een drugstest nog positief aan voor gebruik in de afgelopen 24 hur. Nu kan het dus zijn dat de peraoon in kwestie 1 jointje gerookt heeft de avond ervoor en dus alweer nuchter is de volgende morgen. Dit geeft de test op dat moment niet aan. Daarom dat er bloed afgenomen wordt om te kijken wat de daadwerkelijke concentratie is en of dit van invloed heeft kunnen zijn op het rijgedrag.
Michelle (18-6-2024 om 17:51)
@Job overdrijven is ook een vak!
Emergo (18-6-2024 om 17:21)
@Zoek een baan Hoezo, zelf wel tijd om om 15.03 hierop te reageren. Zoek een ....
job (18-6-2024 om 15:26)
paracetamol? seroxat? vallium? morphine? andere opiaten.... . suiker? er zijn zoveel drugs.........
Zoek een baan (18-6-2024 om 15:03)
Je vraagt je af waar deze mensen mee bezig zijn buiten op zo’n tijdstip. Zoek een baan!
Cookie-instellingen beheren