Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto belandt naast N62 's-Heerenhoek

Toegevoegd: 19-06-2024, 09.15 uur
Door: Roland de Jong

'S-HEERENHOEK - Een personenauto is woensdag tijdens de ochtendspits van de Sloeweg (N62) geraakt bij 's-Heerenhoek. De bestuurder bleek ongedeerd te zijn gebleven.

De automobilist reed vanuit de richting van de Westerscheldetunnel naar 's-Heerenhoek. In de bocht bij knooppunt Drieklauwen raakte Hyundai van de weg en belandde in een sloot. Ambulancemedewerkers hebben de man onderzocht maar vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig te zijn.

Bergingsbedrijf Kuzee heeft de auto getakeld. Vanwege het ongeval moest één rijstrook tijdelijk worden afgesloten. De wegbeheerder, de provincie Zeeland, zorgde voor de afzetting. Even na 09.00 uur was de weg weer helemaal vrij. Over de oorzaak van het ongeluk is niets bekend.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jaap (19-6-2024 om 15:23)
@Adri: dat vraag ik me ook af, elke dag weer, alleen dit is niet iets van de laatste tijd, het is elke dag prijs, al sinds jaar en dag. Vooral sloten zijn favoriet en ik denk dat er ook niet veel zal veranderen. Je mag blij zijn als je weer veilig thuis bent gekomen.
Adri (19-6-2024 om 09:53)
Wat is dat toch met het autorijden de laatste tijd?
Cookie-instellingen beheren