Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing auto en scootmobiel in Vlissingen

Toegevoegd: 19-06-2024, 14.47 uur
Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.
Het slachtoffer hoefde niet naar het ziekenhuis te worden gebracht.
© Foto: Roland de Jong
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Aan het einde van de ochtend is woensdag in Vlissingen iemand gewond geraakt bij een aanrijding. Hierbij waren een auto en een scootmobiel betrokken.

Het ongeluk gebeurde rond 11.20 uur op de Prins Hendrikweg, ter hoogte van de Keersluisbrug. Het slachtoffer zou per ongeluk gas hebben gegeven toen ze moest stoppen bij de verkeerslichten. Een botsing met een personenauto was het gevolg.

Na onderzoek door de ambulancedienst bleek de vrouw niet mee te hoeven naar het ziekenhuis.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ed (20-6-2024 om 20:03)
Wellicht is een straat verbod voor de mensen die een scootmobiel nodig hebben nog veiliger(sarcastische opmerking betreffende een eerdere reactie op dit artikel). Zie veel meer (bijna)ongelukken met de fat bikes, misschien hier eerst eens wat aan doen, leeftijdsgrens lijkt mij zinnig.
Maak scootmobiels veiliger (19-6-2024 om 14:58)
Gelukkig is het goed afgelopen, ik vind het wel bizar dat er zonder rijbewijs (of rijvaardigheidstoets) op deze apparaten gereden mag worden. Even los daarvan lijkt het me een goed idee dat een veiligheidshelm, hesje en eventueel iets als een vlaggetje, bordje, of geluid en lichtsignalen verplicht worden voor de bestuurders.
Cookie-instellingen beheren