Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Integrale opruimactie 'sloopterrein' Oudelandsedijk Tholen

Toegevoegd: 19-06-2024, 23.51 uur
Integrale opruimactie 'sloopterrein' Oudelandsedijk Tholen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

THOLEN - Tijdens een integrale actie is woensdag het perceel achter het woonwagenpark aan de Oudelandsedijk in Tholen opgeruimd. Het perceel is nu schoon opgeleverd, zo meldt de gemeente Tholen.

Het Thoolse woonwagenpark grenst langs de achterzijde aan een perceel dat volgens de gemeente in de volksmond het  sloopterrein wordt genoemd, Het perceel is eigendom van de gemeente maar de gemeentelijke grond was al langere tijd niet meer bedrijfsmatig in gebruik. "Op het perceel was sprake van afvaldumping, opslag van schadelijke stoffen en er vonden regelmatig criminele activiteiten plaats", zo vertelt de gemeente.

Woensdag werd door onder meer toezichthouders en de politie samengewerkt om het terrein weer leeg te krijgen. "De zeecontainers, bouwketen, nissenhut en grote hoeveelheden sloopafval welke op het stuk grond aanwezig waren, zijn allemaal verwijderd. Het perceel is vervolgens afgezet met hekken. De al eerder geïnstalleerde camera’s gericht op de gemeentegrond blijven voorlopig in werking", aldus de gemeente.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren