Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Fietsster gewond na botsing met auto Middelburg

Toegevoegd: 20-06-2024, 10.03 uur
Fietsster gewond na botsing met auto Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 67-jarige fietsster uit Middelburg is woensdagmiddag gewond geraakt toen zij in haar woonplaats in botsing kwam met een personenauto.

Volgens de politie kwam het slachtoffer rond 14.45 uur op de kruising van de De Ruyterstraat en de Langevieleweg in botsing met een auto die werd bestuurd door een 23-jarige man uit Vlissingen. Omstanders verleenden eerste hulp, ambulancemedewerkers brachten het slachtoffer uiteindelijk naar het ziekenhuis. Hoe het ongeluk precies is gebeurd, is nog onduidelijk. De politie laat weten hier nog nader onderzoek naar te doen.

Aanrijding auto met fietsster. Omstanders hebben eerste hulp verleend. De fietsster (67 jaar uit Middelburg) is naar ziekenhuis gebracht. Bestuurder was een 23-jarige man uit Vlissingen. Het staat nog niet precies vast hoe het ongeval is gebeurd. Daar doen we nog onderzoek naar.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren