Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Traumahelikopter ingezet voor kind in Vlissingen

Toegevoegd: 20-06-2024, 16.32 uur - Update: 20-06-2024, 19.03 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De Rotterdamse traumahelikopter is donderdagmiddag in Vlissingen ingezet vanwege een medische noodsituatie in een woning. Volgens de politie was de patiënt een minderjarige.

De ambulancedienst werd rond 15.25 uur met spoed naar de Lindeijerlaan gestuurd. Al snel werden ook een ladderwagen van de brandweer en de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen. Zij kregen de melding van een reanimatie van een kind.

De helikopter landde op het fietspad naast de Nieuwe Zuidbeekseweg. Rond 16.20 uur werd het slachtoffer in de helikopter getild. Enkele minuten later steeg het traumateam weer op. Volgens de politie had het patiëntje toen een eigen hartslag. Tientallen mensen kwamen kijken naar de traumahelikopter.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren