Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij botsing auto's Kortgene

Toegevoegd: 20-06-2024, 16.38 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij een botsing op de Provincialeweg bij Kortgene is donderdagmiddag een vrouw gewond geraakt. Zij is naar het ziekenhuis gebracht.

Rond 14.40 uur kwamen twee personenauto's met elkaar in botsing op de kruising bij de Westdijk. Een rapid responder en een ambulanceteam kwamen ter plaatse om zich over de betrokkenen, waaronder ook enkele kinderen, te ontfermen. Een vrouw is uiteindelijk door ambulancemedewerkers overgebracht naar het ziekenhuis. Voor zover bekend raakte zij niet zwaargewond.

De beide voertuigen liepen schade op. Eén auto is getakeld door bergingsbedrijf Van Halst, de ander door Quality Assistance Group. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie. Over de oorzaak van de botsing is nog niets bekend.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes (20-6-2024 om 19:18)
Daar word ook altijd zo hard gereden zowel op de westelijke ook.
Cookie-instellingen beheren