Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto op zijn kop naast Deltaweg (N256) bij Kats

Toegevoegd: 20-06-2024, 18.40 uur
Door: Roland de Jong

KATS - Een personenauto die over de Deltaweg (N256) bij Kats reed is donderdag aan het einde van de middag van de weg geraakt en op zijn kop tot stilstand gekomen. De bestuurder bleef ongedeerd.

De automobilist kwam vanuit de richting van Noord-Beveland en reed richting Wilhelminadorp toen hij door onbekende oorzaak rond 17.30 uur in de linkerberm belandde en vervolgens een verkeersbord raakte en op de lager gelegen Krukweg belandde. Passanten, onder wie een tractorbestuurder en twee medewerkers van de ANWB Wegenwacht schoten de bestuurder te hulp.

Na de melding werd ook de brandweer opgeroepen maar de bestuurder kon zelf uit het voertuig komen en na controle door de ambulancedienst bleek hij ook niet gewond te zijn geraakt. Met een warmtebeeldcamera heeft de brandweer nog gecontroleerd wat de temperatuur was van het voertuig maar van (een beginnende) brand bleek gelukkig geen sprake te zijn.

Vanwege het ongeluk stond op de N256 al snel in beide richtingen een file. Bergingsbedrijf Kuzee kon rond 18.15 uur starten met het takelen van het voertuig. De hoofdrijbaan was toen weer vrijgegeven, alle hulpverleners hadden zich intussen verplaatst naar de parallelweg. Een aannemingsbedrijf is ingeschakeld om het beschadigde verkeersbord op te halen.

Vasthouden telefoon
De politie schreef in de tussentijd nog enkele boetes uit voor automobilisten die tijdens het rijden een mobiele telefoon vasthielden om foto's te maken van het ongeluk. Uiteraard is dat tijdens het besturen van een voertuig niet toegestaan.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ja ja (21-6-2024 om 20:36)
@ mijn mening, ik vertel niets ! dat zoeken die bruinhemden zelf maar uit !
Mijn mening (21-6-2024 om 19:40)
@jaja, Jij blijkbaar ook. En vast ook verteld aan de politie neem ik aan.
Jaap (21-6-2024 om 11:26)
Wat zijn dat voor zieke aso’s die foto’s gaan maken van ongelukken, het is te hopen dat ze een keer hetzelfde overkomt. Goede actie van de politie, het is te hopen dat de hoogte van de boetes fors is, wat mij betreft is een boete nog te mild.
Peter (21-6-2024 om 10:04)
Net als in Duitsland, bestuurders die zo nodig willen filmen of foto`s even laten stoppen. Mee nemen en ze vertellen dat ze de meest gruwelijke details mogen zien (uiteraard zonder camera) Als ze er blij van worden. En gelijk een vette dikke prent geven. Want laten we eerlijk zijn. De bekeuringen voor snelheid zijn extreem hoog maar voor dit soort pijnlijke ongevallen soms met dodelijke afloop veeeeeeeel te laag. Dat
Wallie (20-6-2024 om 20:51)
Een golf, je verwacht het niet hè.
ja ja (20-6-2024 om 19:54)
ik reed er vlak achter..... de bestuurder weet HEEL GOED wat de oorzaak was........
Cookie-instellingen beheren