Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Loods voor drugslab Burgh-Haamstede gesloten

Toegevoegd: 21-06-2024, 12.31 uur
In de loods werd op 5 maart een amfetamineolie-lab aangetroffen.
In de loods werd op 5 maart een amfetamineolie-lab aangetroffen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

BURGH-HAAMSTEDE – Op last van de burgemeester van gemeente Schouwen-Duiveland is de loods waar in Burgh-Haamstede afgelopen maart een drugslab werd aangetroffen gesloten.

De politie trof op 5 maart een amfetamineolie-lab aan in de loods. Hierop werd er direct een grootschalig onderzoek gedaan en meerdere personen werden aangehouden. Het lab werd ontmanteld en geruimd.

Burgemeester Van der Hoek reageerde destijds verontrust vanwege het aanzienlijke risico dat het lab met zich meebracht. De burgemeester heeft besloten dat de loods voor een periode van 6 maanden is verzegeld en dat er geen activiteiten mogen plaatsvinden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren