Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (58) ramt politiebureau Goes

Toegevoegd: 21-06-2024, 13.50 uur
De man ramde opzettelijk een betonnen paal bij het politiebureau.
De man ramde opzettelijk een betonnen paal bij het politiebureau.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft vrijdag een 58-jarige man aangehouden nadat hij het politiebureau in Goes ramde. De man is naar Torentijd gebracht.

De 58-jarige man reed vandaag met zijn zilverkleurige Golf tegen een betonnen paal aan de achterzijde van het politiebureau. Volgens de politie gebeurde dit opzettelijk. De man stak hierbij ook zijn middelvinger op naar dienders die het zagen gebeuren. Hierop vluchtte de man met zijn auto.

De dienders zijn een achtervolging gestart en hebben de man enige tijd later tot stilstand gemaand. Hierbij werd er gedreigd met een taser. De man is aangehouden voor het veroorzaken van een ongeval. Hij is naar het politiecellencomplex Torentijd in Middelburg gebracht. Aldaar zal hij verhoord worden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (22-6-2024 om 17:27)
Hij was gewoon boos. Gezien zijn leeftijd is hij nog groot geworden met de zekerheden dat de deuren van kerken. ziekenhuizen en politiebureaus altijd open waren. Maarja opa dat is niet meer zo je moet eerst bellen of mailen voor een afspraak of je komst aankondigen. Niet leuk voor hoge standjes. Nu moet je je zilverkleurige auto ook nog laten repareren en de kosten zelf betalen en er .komen nog meer extra kosten bij. Was Was het je dat waard? @Tbh: hoe weet je dat van die koffie? Geen gekke dingen erbij denken!
Toetsenbord helden (22-6-2024 om 09:04)
Toetsenbord helden zijn weer actief hier hoor och och. Je kent 't hele verhaal niet eens. Als 1 van jullie aangiften willen gaan doen en je word weggestuurd omdat ze liever koffie drinken dan ga je gekken dingen doen.
Goesenaartje (21-6-2024 om 16:37)
Wat een loser.
Michel (21-6-2024 om 15:11)
Die is echt van het padje, opsluiten die handel.
Ad Jonkers (21-6-2024 om 15:07)
Deze bestuurder was letterlijk en figuurlijk het padje kwijt. Zit voorlopig goed in Torentijd.
Jaap (21-6-2024 om 14:45)
Waarom alleen maar dreigen met de taser, voor dit soort uitschot moet hij gewoon gebruikt worden.
Cookie-instellingen beheren