Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 11 km

Burgemeester Schouwenaar prijst undercoverwerk politie

Toegevoegd: 21-06-2024, 15.49 uur
Burgemeester Schouwenaar prijst undercoverwerk politie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – De burgemeester van Gemeente Veere roemt de het undercoverwerk van de politie waardoor afgelopen week een fietsendief kon worden betrapt. Er is ook een campagne gestart om fietsendiefstallen te verminderen.

Afgelopen dinsdag betrapten undercoveragenten een man op het stelen van een fiets. Met behulp van stukken gereedschap kon de dief een fiets stelen. De politie heeft de man in de kraag gevat.

De burgemeester van gemeente Veere, Schouwenaar, prijst het undercoverwerk van de politie. Daarnaast benadrukt zij hoe belangrijk het is om bewust te zijn van de risico’s en het nemen van voorzorgsmaatregelen. Zij roept op om samen te werken als gemeenschap.

In samenwerking met ondernemers van Domburg is de gemeente aan het kijken hoe fietsendiefstallen kunnen worden verminderd. Zo doet de gemeente dit jaar mee aan de nationale campagne Staat E-lekker. Er worden onder andere bij strandopgangen borden geplaatst om mensen bewust te maken om je fiets goed op slot te zetten.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren