Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto rijdt tegen lantaarnpaal Sas van Gent

Toegevoegd: 21-06-2024, 19.42 uur
Door: Eugène Harthoorn

SAS VAN GENT – Bij een eenzijdig ongeval op de rotonde aan de Westkade bij Sas van Gent is vrijdagavond een personenauto tegen een lantaarnpaal gereden. Er raakte iemand gewond.

Het ongeval gebeurde omstreeks 18.15 uur op de rotonde gelegen op de kruising met de Oostpoortweg en het Bolwerk. Door onbekende oorzaak reed een kleine bedrijfsauto tegen een lantaarnpaal. De politie en ambulancedienst kwamen ter plekke.

De medewerkers van de ambulancedienst hebben de gewonde(n) onderzocht en naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft een berger ingeschakeld om het voertuig te bergen. De inzittende(n) zou(den) geen gordel hebben gedragen.

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Drica (22-6-2024 om 17:39)
Alweer een auto van een flexbedrijf.
Hallo (22-6-2024 om 16:46)
Misschien was de lantaarnpaal dronken of was aan het spookstaan. De mensen in de koektrommel hadden geen gordel om. Da's vragen om problemen.
Arie (22-6-2024 om 12:26)
Altijd weer lastig, die overstekende lantaarnpalen!
Cookie-instellingen beheren