Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Ernstig letsel na val van trap in woning Domburg

Toegevoegd: 22-06-2024, 01.49 uur
Door: Eugène Harthoorn

DOMBURG – Een persoon is vrijdagavond ernstig gewond geraakt na een ongeval in een woning in Domburg. Het slachtoffer is per traumahelikopter naar Rotterdam gebracht.

De meldkamer kreeg omstreeks 23.05 uur een alarmerende melding binnen van een val van een trap in een woning aan de Brouwersbuurt in Domburg. Direct spoedden er zich twee ambulances en meerdere eenheden van de politie naar het adres van het noodgeval. Ook werd de Rotterdamse traumahelikopter opgeroepen.

Nadat het slachtoffer gestabiliseerd was, is deze per ambulance naar het parkeerterrein achter het gemeentehuis gebracht. Aldaar stond het Mobiel Medisch Team klaar om medische bijstand te verlenen. Het slachtoffer is vervolgens per traumahelikopter naar het Erasmus Medisch Centrum gebracht.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren