Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
11 files van totaal 37 km

Vijf kg hasj in auto van Rotterdammers, twee aanhoudingen

Toegevoegd: 22-06-2024, 10.25 uur
De politie hield beide mannen uit Rotterdam aan.
De politie hield beide mannen uit Rotterdam aan.
© Foto: Johan Zwagemaker
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De politie heeft vrijdagmiddag in Goes twee Rotterdammers aangehouden voor het hebben van 5 kg hasjiesj. Het zou gaan om een handelshoeveelheid.

Omstreeks 15.30 uur reed de auto langs een ANPR-controle op de A58. Agenten kregen de melding dat de eigenaar van de auto mogelijk niet in het bezit was van een rijbewijs. Hierop is de auto ter hoogte van de Hudsonweg in Goes aan de kant gezet. Er bleek iemand anders te rijden. Hij was wel in het bezit van een rijbewijs.

Tijdens de controle vonden de agenten vijf kilo hasjiesj in de auto. Volgens de politie is de straatwaarde hiervan ongeveer 43.000 euro. Aangezien deze hoeveelheid wordt beschouwd als handelshoeveelheid, zijn beide inzittenden aangehouden. Het gaat om mannen van 26 en 27 uit Rotterdam.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Pdw. (23-6-2024 om 21:13)
Cocaïnesmokkel is van een hele andere orde. Enorme partijen bananen worden als dekmantel in zeecontainers vanuit Zuid Amerika naar o.a. Europa gebracht. Hasj, softdrug, wordt hier overal te lande geteeld.
Peter (23-6-2024 om 13:00)
@Pdw ; dit henepproduct is niet uit de lucht komen vallen, aanwaaien lijkt me ook niet. Nederhasj met 80% thc denk ik ook niet.Lijkt me meer van de pers uit marokko 00 ofzo; Daarom denk ik aan een zeeroute, zeilboot van tante wietteke ?
Wereld (23-6-2024 om 11:47)
@mijn mening, de halve wereld is het aan het legaliseren en jij wilt een totaal verbod in een land waar het als eerste gedoogd werd. Droom lekker verder.
Vlissinger (23-6-2024 om 11:38)
Haha lachwekkend alle experts in de comments.
VdVonck (22-6-2024 om 23:31)
Lachwekkend: Als jij voor 9k 5kg kan regelen in Nederland dan neem ik ze wel over haha! Dit was gewoon voor de shop bestemd. Ondertussen roept Halsema dat ze coke wil legaliseren en de overheid denkt erover om MDMA te legaliseren. Maar de coffeeshops teleporteren hun voorraad naar binnen zeker.
Pdw. (22-6-2024 om 23:01)
Waar staat er dat de hasj over zee zijn gekomen? En "bananenboten" brengen geen hasj, maar cocaine mee.
Cookie-instellingen beheren