Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Botsing tussen mountainbiker en scooter in Terhole

Toegevoegd: 22-06-2024, 10.34 uur
Botsing tussen mountainbiker en scooter in Terhole
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

TERHOLE – Een mountainbiker is vannacht gewond geraakt bij een botsing op een fietspad bij Terhole. De gewonde is naar het ziekenhuis gebracht.

De fietser kwam omstreeks 00.05 uur vanaf Terhole aangereden over het fietspad in de richting van de N689.  Tegelijkertijd kwam er vanaf de andere kant een scooterbestuurder aan. Op het fietspad kwamen beide partijen frontaal met elkaar in botsing. Volgens de politie is de oorzaak te wijten aan een afwijking van de fietser richting de scooter. Beide betrokkenen kwamen ten val.

De opgeroepen ambulancemedewerkers hebben de slachtoffers onderzocht. De mountainbiker is naar het ziekenhuis gebracht. Zowel de fiets als de scooter raakten beschadigd.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren