Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Bestuurder ongeval Scherpenisse had gedronken

Toegevoegd: 22-06-2024, 10.40 uur
De man had 655 Ug/L in zijn adem.
De man had 655 Ug/L in zijn adem.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SCHERPENISSE – De politie heeft vrijdagavond een man aangehouden nadat hij met zijn auto in een sloot was gereden bij Scherpenisse. De man reed onder invloed van alcohol.

De hulpdiensten werden gisterenavond omstreeks 20.05 uur opgeroepen voor een ongeval op de Provincialeweg bij Scherpenisse. Een bestuurder was met zijn auto van de weg geraakt en in een sloot beland.

De man bleek niet gewond te zijn geraakt. Toen bij de man een blaastest werd afgenomen, bleek dat de man gedronken had. Nader onderzoek heeft uitgewezen dat de man 655 Ug/L in zijn adem had. De 41-jarige man uit Stavenisse heeft een rijverbod ontvangen van de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Michel (22-6-2024 om 17:36)
Zonde van de auto. Deze aso-bestuurder flinke boete geven en rijbewijs voorlopig intrekken.
Ad Jonkers (22-6-2024 om 11:42)
"Glaasje op, sloot inrijden". Een nieuwe hit voor een zanger?
Cookie-instellingen beheren