Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Zwaargewonden bij steekpartij camping Vrouwenpolder

Toegevoegd: 22-06-2024, 22.27 uur
Door: Roland de Jong

VROUWENPOLER - Bij een steekpartij op een camping in Vrouwenpolder zijn zaterdagavond twee personen zwaargewond geraakt. De twee zijn naar het Erasmusziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Bij de politie kwam rond 21.20 uur een melding binnen van een conflict tussen een stel. Dit zou plaatsvinden op een camping aan de Vroondijk en er zou ook sprake zijn van letsel. Volgens een politiewoordvoerder werden vervolgens een man en een vrouw aangetroffen met (vermoedelijk) steekwonden.

Ambulancemedewerkers en leden van het Rotterdamse traumateam ontfermden zich over de slachtoffers. Volgens de politie moesten levensreddende handelingen worden uitgevoerd en zijn de beide slachtoffers zwaargewond overgebracht naar het Erasmus Medisch Centrum in Rotterdam.

De politie doet nader onderzoek naar wat zich precies op de camping heeft afgespeeld.
 

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (23-6-2024 om 16:08)
In de relationele sfeer is geweld t/m moord of doodslag bepaald geen unicum, integendeel.
Willem (23-6-2024 om 16:02)
Vraag me af hoe zo'n ruzie afloopt zonder alcohol of drugs, dat is meestal de boosdoener. Nederlandse hulpverleners kunnen weer een hoop ellende verwerken van wat ze daar gezien hebben. Valt zoiets onder zorgverzekering??
Jac (23-6-2024 om 11:36)
Die konden hun problemen dus niet thuis laten. Snap dat soort gedrag nooit, ruzie oké,... maar dat het zo uit de hand loopt dat je elkaar dood wilt maken?
job (23-6-2024 om 10:17)
jeetje op vakantie op leeftijd en op de vuist. triest bericht. Verder compleet eens met henk. gelijke monniken gelijke kappen
Henk (23-6-2024 om 10:16)
@Henk: beetje overdreven om maar direct een camping te sluiten, alleen omdat er een ruzie heeft plaatsgevonden.
Michel (23-6-2024 om 09:57)
@Henk, je reactie slaat nergens op, wat kunnen de eigenaren daaraan doen dat een stel ruzie krijgt.
Cookie-instellingen beheren