Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 4 km

Beide slachtoffers steekpartij Vrouwenpolder afkomstig uit Duitsland

Toegevoegd: 23-06-2024, 09.07 uur
Bij de caravan werden twee zwaargewonde personen aangetroffen.
Bij de caravan werden twee zwaargewonde personen aangetroffen.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER – Beide slachtoffers van het geweldsincident op een camping aan de Vroondijk in Vrouwenpolder zijn afkomstig uit Duitsland. Beide raakten zwaar gewond.

Meerdere hulpdiensten werden rond 21.30 uur opgeroepen om naar de camping te komen. Hier troffen zij bij een caravan twee zwaargewonde mensen aan. Beide slachtoffers hadden steekverwondingen en kregen direct medische hulp. Vervolgens zijn de man (69) en de vrouw (53) met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

De politie deed ter plekke onderzoek. Agenten namen onder andere van meerdere getuigen een verklaring op. Hoewel de exacte toedracht nog wordt onderzocht, lijkt het te gaan om een conflict in de relationele sfeer. De politie is nog op zoek naar getuigen. Zij kunnen zich melden bij de bij politie via 0900-8844. Voor dit incident is Meld Misdaad Anoniem ook beschikbaar. 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren