Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Botsing busje-motor Deltaweg Wilhelminadorp

Toegevoegd: 23-06-2024, 11.58 uur
De motorrijder bleek niet gewond te zijn geraakt.
De motorrijder bleek niet gewond te zijn geraakt.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

WILHELMINADORP – Een motorrijder is door ambulancemedewerkers nagekeken nadat hij vanmorgen betrokken was bij een ongeval. Een motor en een busje kwamen met elkaar in botsing.

Het ongeval gebeurde omstreeks 11.10 uur ter hoogte van de verkeerslichten bij de Langeweg. Door onbekende oorzaak kwamen het busje en de motorrijder met elkaar in botsing. De politie en ambulancedienst werden opgeroepen.

De motorrijder is door het medisch personeel onderzocht. Vervoer naar het ziekenhuis bleek niet nodig. Het busje is afgesleept door Kuzee. De politie heeft de betrokkenen geholpen bij het invullen van de benodigde schadeformulieren.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien (23-6-2024 om 12:36)
Stevige motor zo´n KTM.
Cookie-instellingen beheren