Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arnemuidenaar aangehouden na veroorzaken ongeval

Toegevoegd: 23-06-2024, 12.52 uur
Arnemuidenaar aangehouden na veroorzaken ongeval
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

ARNEMUIDEN – De politie heeft zaterdagavond een 38-jarie man uit Arnemuiden aangehouden nadat hij een ongeval had veroorzaakt. De man zou mogelijk ook onder invloed hebben gereden.

De politie werd omstreeks 21.00 uur opgeroepen voor een eenzijdig ongeval op de Westwal in Arnemuiden. Ter plekke bleek een man met zijn scooter tegen een geparkeerde auto te zijn aangereden. Bij controle bleek de man flink naar alcohol te ruiken. Omdat de man weigerde een blaastest af te laten nemen, is hij aangehouden.

Op het bureau wilden de agenten opnieuw een ademanalyse uitvoeren bij de man. Dit werd wederom geweigerd. De politie laat weten dat er in dat geval sprake is van een misdrijf. Daarnaast had de man een helm bij zich maar deze droeg hij niet. Ook was de scooter niet verzekerd. De scooter zou voor export bedoeld zijn. Meneer had hier wel de benodigde papieren voor.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren