Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man overleden in jachthaven Breskens

Toegevoegd: 23-06-2024, 17.49 uur
Door: Eugène Harthoorn

BRESKENS – Bij een incident in de jachthaven van Breskens is zondagmiddag een persoon komen te overlijden. Meerdere hulpdiensten werden ingezet.

De alarmcentrale kreeg omstreeks 16.35 uur de melding binnen van een persoon dat te water was geraakt in de jachthaven aan de Oosthavendam. Direct werden diverse brandweereenheden, waaronder een hulpverleningsvoertuig, meerdere ambulances, een traumahelikopter en de politie ter plaatse gestuurd.

Ter plekke bleek dat er een man in water was gevallen nadat hij vermoedelijk onwel was geworden. De hulpverleners hebben het slachtoffer uit het water gehaald en zijn direct een reanimatie begonnen. Dit mocht echter niet meer baten. Het slachtoffer overleed ter plekke.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren