Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Aangehouden vrouw Kruiningen was dronken

Toegevoegd: 24-06-2024, 09.30 uur
De auto liep aanzienlijke schade op door de klap.
De auto liep aanzienlijke schade op door de klap.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

KRUININGEN – De vrouw die afgelopen nacht een ongeval had veroorzaakt in Kruiningen had te veel gedronken en had geen geldig rijbewijs. De vrouw is aangehouden.

De politie hield afgelopen nacht de vrouw aan op de Zandweg in Kruiningen. De vrouw was met haar auto tegen een geparkeerde bus aangereden. Beide voertuigen liepen schade op.

Bij controle bleek de vrouw te veel gedronken te hebben en niet in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs. De vrouw is voorgeleid aan een hulpofficier van justitie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (24-6-2024 om 21:33)
Pletten dat stuk schroot en alle kosten laten betalen. Net als in Finland maandelijks deel loon inleveren, weer de fout in, nog meer inleveren.
Rien (24-6-2024 om 16:51)
Helpt toch niet (taakstraf geven) en niet zo zuinig, dan doet ze nog wat nuttigs voor de maatschappij.
Ad Jonkers (24-6-2024 om 12:25)
Zeer verrassend #sarcasmeknop wijd open# Als zij geen geldig rijbewijs heeft dan kan het ook niet ingenomen worden. Dus dan maar een flinke boete voor de diverse overtredingen.
Cookie-instellingen beheren