Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
8 files van totaal 30 km

Auto's beschadigd bij botsing N670 Kapelle

Toegevoegd: 24-06-2024, 16.36 uur
Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.
Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Roland de Jong

KAPELLE - Bij een aanrijding op de Postweg (N670) bij Kapelle zijn maandagmiddag twee personenauto's beschadigd geraakt. Er bleek niemand gewond te zijn geraakt.

De voertuigen kwamen rond 15.50 uur met elkaar in botsing bij de kruising met de Lurpseweg en de Tekenburgseweg. Er werd een rapid responder van de ambulancedienst opgeroepen maar na onderzoek bleek er niemand naar het ziekenhuis vervoerd te hoeven worden.

De beide auto's raakten dusdanig beschadigd dat deze moesten worden getakeld. Bergers van Kuzee en Autobedrijf Bek namen deze taak op zich. Vanwege het ongeluk was enige tijd één rijbaan afgesloten. De politie leidde het overige verkeer langs de ongevalslocatie.

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren