Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Politie onderzoekt geweldsdelict Nieuw-Namen

Toegevoegd: 24-06-2024, 16.48 uur
Politie onderzoekt geweldsdelict Nieuw-Namen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUW-NAMEN - De politie doet onderzoek naar een geweldsdelict in Nieuw-Namen. Vanwege de zaak is via Burgernet een oproep verspreid aan eventuele getuigen.

Het geweldsincident vond volgens de politie vrijdag kort na 05.00 uur plaats in de omgeving van de Hulsterloostraat. De politie zoekt nu mensen die iets hebben gehoord of één of meerdere personen hebben gezien die iets met de zaak te maken zouden kunnen hebben gehad.

Eventuele camerabeelden zijn ook welkom bij de politie. Ook als mensen andere informatie hebben of iets hebben gezien dat wellicht nuttig kan zijn voor de politie, dan worden zij gevraagd dit te melden. "Alle informatie is welkom. Ook details waarvan u misschien denkt dat ze niet belangrijk zijn", aldus de politie.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren