Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 12 km

Persoon naar ziekenhuis na incident Vlissingen

Toegevoegd: 24-06-2024, 23.32 uur
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - Verschillende hulpdiensten zijn maandagavond ingezet vanwege een incident in een woning aan de Verkuijl Quakkelaarstraat Vlissingen.

De brandweer kreeg rond 22.35 uur de melding van een gaslucht in de straat. Een goede vijf minuten later werden ook ambulances en een traumahelikopter opgeroepen omdat bleek dat er sprake was van een gewonde. Uiteindelijk kwam het traumateam niet ter plekke; rond 22.55 uur keerde de traumahelikopter om toen deze ter hoogte van Sommelsdijk vloog.

Ambulancemedewerkers hebben een slachtoffer met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Rond 23.15 uur waren alle hulpdiensten weer vertrokken.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren