Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Persoon via babbeltruc beroofd in Kortgene

Toegevoegd: 25-06-2024, 11.20 uur
Persoon via babbeltruc beroofd in Kortgene
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KORTGENE - De politie doet onderzoek naar aanleiding van een babbeltruc die maandagavond plaatsvond in Kortgene. Via Burgernet is gevraagd mee te helpen de zaak op te lossen.

De babbeltruc vond tussen 18.00 en 19.00 uur plaats in de Hoofdstraat. Volgens de politie werd hierbij iemand beroofd. Om het recherche-onderzoek verder te helpen is de politie op zoek naar camerabeelden of mensen die nuttige informatie hebben.

De politie zoekt onder meer mensen die één of meer personen hebben gezien die zich vreemd gedroeg(en). Ook mensen die onbekende voertuigen in de straat of omgeving hebben gezien, kunnen dit doorgeven.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jfm de Schepper (26-6-2024 om 10:53)
wat was dan de babbeltruc?
Mar (25-6-2024 om 16:00)
@Rick Roll, dit is vragen om hulp bij het onderzoek. Mensen in de omgeving kunnen iets opgemerkt hebben, maar geen idee dat het mogelijk met de beroving te maken heeft. Als je zelf iets ziet, waar je van denkt dat klopt niet, altijd kenteken, kenmerken van personen (kleding, lengte, haar/huidskleur). Of mensen die een deurbel hebben met camera. Elke hint kan helpen. De politie die deze taak heeft controleert niet op snelheid e.d. Als ik mijn buur daarmee kan helpen om de dader(s) te pakken zou ik het zeker doen.
ikke (25-6-2024 om 12:13)
leren ze dan nooit. hoe vaak moet er nog worden gewaarschuwd ?????????
Rick Roll (25-6-2024 om 12:02)
Politie wil graag hulp hebben met hun reguliere werkzaamheden omdat ze het te druk hebben met controleren of je geen 120 op de snelweg rijdt, of wel 5 euro per uur betaald voor het privilege om te mogen parkeren bovenop extremistische autobelastingen. Nee dus. Eerst burgertje pesten maar dan wel verwachten dat wij ze gaan helpen. Denk het niet. Niet mijn probleem, want niemand die zich om mijn problemen bekommert. We worden al genoeg leeggetrokken door de dieven in de overheid en daar wordt ook niets tegen gedaan.
Cookie-instellingen beheren