Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 17 km

FIOD doet doorzoeking in bedrijfspand Middelburg

Toegevoegd: 25-06-2024, 16.34 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De fiscale inlichtingen- en opsporingsdienst FIOD voert momenteel een doorzoeking uit in een bedrijfspand op bedrijventerrein Arnestein in Middelburg.

Van de FIOD is ook het Team Bijzondere Bijstand (TBB) aanwezig. Incident Management van Strukton is ter plaatse met onder meer een vrachtwagen. Een woordvoerster van de FIOD laat desgevraagd weten dat de doorzoeking plaatsvindt in het kader van een strafrechtelijk onderzoek. Meer details kunnen echter nog niet naar buiten worden gebracht.

De doorzoeking aan de Diodeweg maakte deel uit van een integrale controle waaraan ook de politie en de gemeente Middelburg deelnamen. In het kader van dezelfde controle werd in een loods aan de Kuipersweg een drugslaboratorium ontdekt.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Plastic fetish (25-6-2024 om 18:26)
Is dit op het oude en nieuwe adres van DHL?
Cookie-instellingen beheren