Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Helden in het zonnetje gezet op camping "de Zandput" Vrouwenpolder

Toegevoegd: 27-06-2024, 20.05 uur
De helden zetten hun beste beentje voor bij het geweldsincident.
De helden zetten hun beste beentje voor bij het geweldsincident.
© Foto: Wijkagenten Veere
Door: Eugène Harthoorn

VROUWENPOLDER – Eén van de wijkagenten van Gemeente Veere heeft vandaag een aantal burgers bedankt voor hun hulp bij een ernstig geweldsincident vorige week op een camping in Vrouwenpolder.

Afgelopen zaterdag ging het gruwelijk mis bij een Duits stel op camping de Zandput in Vrouwepolder. Een conflict liep uit op een steekpartij waarbij zowel de man als de vrouw ernstig gewond raakten. Diverse hulpdiensten werden ingezet en de politie deed onderzoek naar het incident.

De politie heeft vandaag een aantal mensen bedankt voor het feit dat zij in deze heftige situatie een stap naar voren deden en letterlijk levens hebben gered. De politie heeft samen met de beheerders van de camping de helden in het zonnetje gezet. De politie spreekt ook haar dank uit aan de beheerders van de camping voor de manier waarop zij hebben opgetreden en de politie alle ruimte voor het onderzoek hebben geboden.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren