Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Bloembak in brand bij zorgcentrum Goes

Toegevoegd: 02-07-2024, 23.14 uur
Door een sigarettenpeuk is de brand ontstaan.
Door een sigarettenpeuk is de brand ontstaan.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Eugène Harthoorn

GOES – De brandweer van Goes is vanavond ingezet voor een brandje bij het zorgcomplex Rehoboth in Goes. Er stond een plantenbak in brand.

De brandweerlieden werden omstreeks 19.40 uur opgeroepen voor een afvalbrand bij het zorgcentrum aan de Bergweg. Ter plekke stond er al een BHV’er van het pand de brandweer op te wachten met een brandblusser.

Op de eerste etage stond op een balkonnetje een plantenbak in brand. Er was die avond geraakt en één van de peuken was gaan smeulen. De brandweer heeft de brand geblust.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Humor (3-7-2024 om 16:00)
Bhv-er staat met brandblusser buiten op brandweer te wachten?? Emmer water kwam vast niet in gedachten blijkbaar.. reklame voor bhv-trainer
Cookie-instellingen beheren