Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Veroorzaker ongeval N59 reed mogelijk onder invloed van drugs

Toegevoegd: 04-07-2024, 10.42 uur
De bestuurder zou mogelijk onder invloed van drugs hebben gereden.
De bestuurder zou mogelijk onder invloed van drugs hebben gereden.
© Foto: Eugène Harthoorn
Door: Eugène Harthoorn

SEROOSKERKE (S) - Een 53-jarige bestuurder uit Rosmalen veroorzaakte woensdagavond een ongeval bij Serooskerke. Hij raakte op de verkeerde weghelft. Een 48-jarige vrouw uit Oosterland raakte gewond en is naar een ziekenhuis gebracht.

Het ongeval gebeurde rond 20.50 uur op de N59. De bestuurder raakte op de verkeerde weghelft. De bestuurster kon de tegemoetkomende auto niet ontwijken en werd geraakt. De auto kwam in de berm terecht. Het slachtoffer zat bekneld in haar auto. Brandweermensen hebben haar uit de auto bevrijd. Haar bijrijdster raakte niet gewond. Een bestuurder van een tweede auto kon de auto wel ontwijken. Ook hij raakte niet gewond maar zijn auto heeft lichte schade.

Agenten hebben een speekseltest afgenomen bij de 53-jarige man en die was positief op drugsgebruik. De man is meegenomen naar het politiebureau voor het afleggen van een verklaring en een bloedtest. 

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Emergo (4-7-2024 om 16:43)
@Peter Is goed, ze gaan vanaf heden dagelijks op 10 plekken 3 uur controleren op drugs en alcohol.
Thera⁷ (4-7-2024 om 16:10)
Peter, oordelen en negativiteit typen gaan je duidelijk makkelijker af dan kunnen lezen.. zie laatste alinea.. Waar⅞onm nu zo negatief bij voorbaat..zonder te lezen.
Mijn mening (4-7-2024 om 14:35)
Het is wat.... moet je thuis vertellen dat je een junkie bent. Sukkel.
een Moeder (4-7-2024 om 11:19)
Dat is altyd myn angst om door zulke weg gebruikers een ongeluk te krygen . Er komen er steeds meer met drugs gebruik op de weg . Veel sterkte voor de bestuurster .
Peter (4-7-2024 om 11:13)
We lezen niets anders meer. Dus nee niet verbaast. Wel verbaast dat ze overal voor ieder gepeupel en geneuzel optreden en over iedere futiliteit vallen met de drang naar vervolging en veroordeling. Maar dat ze dit soort zaken als drank en drugs niet controleren. Daar hebben ze dan weer geen tijd voor. Tot het te laat is. Geeft even aan waar de prioriteiten liggen. Eerlijke burgers pakken genereert meer omzet, winst en geld dan controleren op dit soort idioten die met alcohol en drugs op achter het stuur kruipen. Het zou je maar overkomen. Aangereden worden door zo iemand.
Cookie-instellingen beheren