Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Man (22) geslagen met vuurwapen in Vlissingen

Toegevoegd: 04-07-2024, 16.14 uur
Man (22) geslagen met vuurwapen in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Eugène Harthoorn

VLISSINGEN - Een 22-jarige man uit Vlissingen is woensdagavond met een mogelijk vuurwapen op zijn hoofd geslagen. De politie doet onderzoek en vraagt getuigen zich te melden.

Een bezoeker van de Calandstraat had zijn fiets tegen een schuur geparkeerd. Rond 20.40 uur hoorde hij het alarm van zijn fiets afgaan. Samen met het slachtoffer rende hij achter de fiets aan. De mannen konden op de President Rooseveltlaan de fiets aan de achterkant vastpakken waardoor de dief viel. Hij pakte meteen een wapen uit zijn zak waarmee hij het slachtoffer op zijn hoofd sloeg.  De man liep hierbij een hoofdwond op. De dief rende vervolgens weg. Even later zagen ze de man op een scooter springen.

De politie werd gewaarschuwd en meerdere agenten startten direct een zoekactie. Ook een politiehond werd ingezet. Er is een scooter gevonden. Het is nog onduidelijk of dit de scooter is die de verdachte heeft gebruikt. Er is nog geen verdachte aangehouden.

 

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren