Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Man mishandeld bij poging straatroof in Middelburg

Toegevoegd: 05-07-2024, 15.20 uur
Man mishandeld bij poging straatroof in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In Middelburg is donderdagavond iemand het slachtoffer geworden van een gewelddadige poging tot straatroof. De politie heeft inmiddels een verdachte aangehouden.

Het slachtoffer liep rond 21.30u over de Zandstraat. Daar werd hij aangesproken door iemand die om geld vroeg. Het slachtoffer weigerde en kreeg daarop diverse klappen en trappen. De dader fietste weg en omwonenden schoten de aangevallen man te hulp. Politie kwam ter plaatse voor onderzoek, maar trof niemand meer aan.

Rond 21.50 uur zagen agenten iemand fietsen die voldeed aan het signalement van de dader. Toen de man de politie zag, reed hij snel weg en vluchtte in de bosjes op het Bolwerk. Daar konden de agenten de 20-jarige verdachte uit Middelburg even later aanhouden. De verdachte is meegenomen naar het politiebureau.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren