Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Tak belandt op dak kantoorpand Middelburg

Toegevoegd: 06-07-2024, 15.12 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Bij een kantoorgebouw aan het Noordbolwerk in Middelburg is zaterdagmiddag een grote tak van een boom afgebroken en op het dak terecht gekomen.

De ladderwagen van de Middelburgse brandweerpost Stromenweg werd rond 14.20 uur op pad gestuurd om de situatie weer veilig te maken. Nadat het voertuig naast het kantoorpand was opgesteld, kon een brandweerman naar boven om de situatie te beoordelen. De brandweerman heeft de tak losgezaagd. Rond 15.00 uur zat deze klus erop.

Vanwege de harde wind heeft het KNMI code geel afgegeven. De weerswaarschuwing loopt nog tot 16.00 uur. â€‹Inmiddels zijn ook stormschades gemeld in de Voltastraat in Terneuzen en de Dorpsstraat in Heinkenszand. Ook hiervoor is de brandweer opgeroepen.

Zie ook:

Foto'sReageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren