Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Flink wat hulpverleners ingezet bij incident Aardenburg

Toegevoegd: 08-07-2024, 23.34 uur
Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet.
Ook de Rotterdamse traumahelikopter werd ingezet.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

AARDENBURG - Flink wat hulpverleners uit zowel Nederland als België zijn maandagavond ingezet na een melding van een reanimatie bij de Eedeweg Aardenburg.

Twee ambulances, een rapid responder, een traumahelikopter, meerdere politie-eenheden en de brandweer werden rond 20.25 uur met spoed naar de Zeeuws-Vlaamse plaats gestuurd. Via social media meldt de politie dat sprake was van een ongeval waarbij naast de Nederlandse hulpdiensten ook de Mobiele Urgentiegroep (MUG) uit België werd ingezet.

De Rotterdamse traumahelikopter was kort voor 21.00 uur ter plekke en keerde na tien minuten terug naar de basis. Enige tijd later vertrokken ook alle andere hulpverleners weer.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren