Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
2 files van totaal 9 km

Positieve speekseltest bij ernstig ongeluk Domburg

Toegevoegd: 09-07-2024, 11.13 uur
Door: Roland de Jong

DOMBURG - De politie heeft dinsdagochtend een positieve speekseltest afgenomen bij één van de betrokkenen van een ernstig verkeersongeval in Domburg.

Rond 10.000 uur kwam de melding binnen dat op de Krommeweg ter hoogte van de fietsoversteekplaats een Duitse personenauto in botsing was gekomen met een fietser. Meerdere ambulanceteams, verschillende politie-eenheden en  een traumahelikopter werden vervolgens ter plaatse gestuurd.

De komst van het traumateam werd al snel geannuleerd. Het slachtoffer, volgens de politie een wat oudere man, werd met spoed per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis. De man is zwaargewond geraakt. De bestuurder van de Duitse auto bleef ongedeerd. Bij hem werd een speekseltest afgenomen en volgens een politiewoordvoerder was die positief. Een bloedonderzoek zal moeten uitwijzen of de man daadwerkelijk drugs had gebruikt en in welke mate.

Vanwege het ongeluk was de Krommeweg tijdelijk afgesloten voor sporenonderzoek. Inmiddels is deze weer volledig open voor al het verkeer. De auto en de fiets zijn beide in de omgeving van de ongevalslocatie gestald.

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuw1 (10-7-2024 om 07:40)
Weer een ongeval onder invloed, maar of zonder verdovende middelen het ongeluk voorkomen had worden is maar zeer de vraag. Alles wijst er namelijk op dat het slachtoffer niet gestopt is voor de haaientanden die daar op het fietspad staan.
Zeeuw (9-7-2024 om 22:00)
De auto naar de schroothoop? Welnee.Geef die maar aan iemand die er wel verantwoordelijk mee omgaat. En een halfjaar lang iedereen van Walcheren elke maand een speekseltest laten doen.
een Moeder (9-7-2024 om 14:27)
Zo n ongeluk dat vind ik dubbel zoo erg Onschuldig iemand weer de dupe van drugs gebruik. VRESELYK ERG auto naar schroothoop en rybewys afpakken
Ad Jonkers (9-7-2024 om 13:15)
Geen verrassing. Hoeveel automobilisten rijden er onder invloed van drugs? Teveel in ieder geval.
Cookie-instellingen beheren