Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Landbouwvoertuig uitgebrand bij Westdorpe

Toegevoegd: 09-07-2024, 15.01 uur
Door: Roland de Jong

WESTDORPE - Op een veld tussen Westdorpe en Axel is dinsdagmiddag een landbouwvoertuig zwaarbeschadigd geraakt als gevolg van brand. De brandweer zette vier voertuigen in.

Rond 13.25 uur kwamen vanaf meerdere kanten meldingen binnen dat op een veld naast de Tractaatweg (N62) een landbouwvoertuig in brand stond. Uiteindelijk bleek de brand te woedden aan de Pietstraat. Er kwam aanvankelijk veel rook vrij maar voorkomen kon worden dat het vuur zich vanuit de dorsmachine uitbreidde naar het veld.

Er werden vier blusvoertuigen van de posten Axel, Sas van Gent en Terneuzen (Koegors) ingezet om de brand te bestrijden. De brandweer van Sluiskil rukte uit om te zorgen voor eten en drinken. 

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (9-7-2024 om 16:57)
Jammer van de machine, gelukkig veld niet in de fik.
Cookie-instellingen beheren