Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 4 km

Kind met spoed naar ziekenhuis na ongeval Middelburg

Toegevoegd: 09-07-2024, 16.41 uur - Update: 09-07-2024, 18.24 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 4-jarig fietsertje is dinsdagmiddag gewond geraakt toen het in Middelburg in botsing kwam met een busje waarin op dat moment kinderen met een beperking werden vervoerd.

Het jongetje kwam rond 15.45 uur in botsing met het busje. Dat gebeurde op de Radenhove. Een rapid responder en een ambulanceteam werden met spoed ter plaatse gestuurd om zich over het slachtoffertje te ontfermen. Na onderzoek werd het kind met spoed per ambulance weggebracht,

De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plekke gekomen in Middelburg. Wel heeft bij Willemstad een rendez-vous plaatsgevonden met de ambulancedienst. Hierna is het slachtoffertje per traumahelikopter verder vervoerd, zo heeft de politie laten weten.

De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van de aanrijding. Om die reden is een deel van de Radenhove bestempeld tot plaats delict. De straat is afgezet met linten. Iedereen in de bus bleef ongedeerd. De bestuurder heeft een verklaring afgelegd.

Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een mama (10-7-2024 om 11:42)
Sterkte voor het kleine kind, de ouders en hulpverleners. Maar vergeet ook de chauffeur niet, en de kinderen in de bus. Voor hun ook best aangrijpend.
een Moeder (9-7-2024 om 19:37)
Wat ingrypend Ouders veel sterkte en hopen voor het kleine jongentje dat het goed mag komen OOK voor de hulpverleners sterkte
een Moeder (9-7-2024 om 19:11)
Wat ingrypend Ouders veel sterkte en hopen voor het kleine jongentje dat het goed mag komen OOK voor de hulpverleners sterkte
Astrid (9-7-2024 om 18:31)
Hoe is het met het kindje veel sterkte toegewenst
Cookie-instellingen beheren